Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la urmă se mută în România! Andre Rieu face și al cincilea concert la București

andre rieu

Biletele pentru primele patru concerte de la Bucuresti ale violonistului Andre Rieu s-au epuizat, pe masura ce aceastea au fost anuntate, in timp record, iar artistul a anuntat joi un al cincilea concert pentru luna iunie.

Cel de-al cincilea concert pe care celebrul violonist Andre Rieu il va sustine la Bucuresti este programat pentru sambata, 6 iunie 2015, in Piata Constitutiei.

Biletele sunt disponibile incepand de astazi, 18 decembrie, de la ora 18.00, in reteaua Eventim si prin partenerii autorizati.

Datorita cererii extraordinare din partea publicului din Romania pentru primele concerte, Andre Rieu si municipalitatea au cautat impreuna solutii pentru a veni in intampinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sambata, 6 iunie 2015, in Piata Constitutiei. Andre Rieu si echipa sa multumesc pe aceasta cale Primarului General al Municipiului Bucuresti, dl. Sorin Oprescu, precum si municipalitatii pentru sprijinul acordat si pentru felul in care au colaborat pentru a extinde perioada in care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa, se arata intr-un comunicat de presa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.