Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pandemia 'lovește' în cel mai mare producător de băuturi răcoritoare din lume: Coca-Cola va desființa mii de locuri de muncă

coca cola

Coca-Cola va desfiinţa 2.200 de locuri de muncă la nivel global, dintre care 1.200 în Statele Unite, în condiţiile în care pandemia de Covid-19 obligă cel mai mare producător de băuturi răcoritoare din lume să accelereze un program de restructurare, transmite Reuters, conform news.ro.

Compania a anunţat în luna august că oferă pachete de plecări voluntare unor 4.000 de angajaţi din Statele Unite, Canada şi Porto Rico, pentru a-şi reduce forţa de muncă în contextul impactului crizei sănătăţii asupra vânzărilor sale.

Joi, Coca-Cola a anunţat că nu va dezvălui numărul angajaţilor care au acceptat pachetul. De asemenea, compania nu va oferi detalii referitoare la ritmul concedierilor.

Încă o arestare în dosarul miliardarului Jeffrey Epstein: Un celebru agent de modele a fost încătușat pentru VIOLAREA unor top modele minore

Noile măsuri de reducere a numărului de angajaţi survin în timp ce milioane de americani primesc ajutoare de şomaj, pe fondul unui al doilea val de infecţii cu noul coronavirus care afectează activităţile companiilor.

”Pandemia nu este cauza acestor schimbări, dar a fost un catalizator pentru accelerarea măsurilor”, a anunţat Coca-Cola într-un comunicat.

La sfârşitul anului trecut, Coca-Cola avea 86.200 de angajaţi, dintre care 10.400 în Statele Unite.

Aproximativ 500 de locuri de muncă vor fi desfiinţate la Atlanta, unde se află sediul central al Coca-Cola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.