Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pandemia NAȘTE afaceri ILEGALE: mascații au DESCINS la mai mulți suspecți de FALSIFICAREA de teste COVID

Pressalert.ro
Mascati

Mai multe persoane din Giurgiu sunt bănuite că au eliberat unor călători teste Covid-19 care atestă faptul că aceștia nu sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2, dar care în realitate nu au fost efectuate.

Perchezițiile se fac, luni, la sediile a trei societăți de transport internațional, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu, cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș", sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Giurgiu.

Citește și: Rareș Bogdan face UN PAS în spate: În coaliție situația NU e gravă, nu discutăm despre demiteri

Sunt puse în executare cinci mandate de percheziție domiciliară la sediile și punctele de lucru a trei societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate transportul internațional de persoane prin curse regulate, într-un dosar penal privind eliberarea și folosirea de teste Covid-19 falsificate, potrivit IPJ Giurgiu.

Potrivit sursei citate, se fac cercetări pentru infracțiuni precum fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Concret, administratorii societăților comerciale au pus la dispoziția călătorilor teste COVID- 19 care atestă faptul că aceștia nu sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2, teste care în realitate nu au fost efectuate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.