Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ în aer: Alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion Malaysia Airlines

www.libertatea.ro
polițiști avion

A fost panică generală la bordul unui avion Malaysia Airlines! Aerronava se îndrepta spre Kuala Lumpur când s-a decis revenirea pe aeroportul din Melbourne, după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloților și a amenințat însoțitoarele de bord că are o bombă, relatează BBC News.

”Aeronava MH128 a decolat la ora locală 23.11 şi urma să ajungă la ora locală 5.28 (23.28 ora României) pe aeroportul din Kuala Lumpur, dar s-a întors la Melbourne după ce căpitanul a fost alertat de echipaj că un pasager încearcă să intre în cabina de pilotaj”, se arată într-un comunicat al Malaysia Airlines.

Citește și: Invitat SURPRIZĂ la audieri în ancheta Trump-Rusia: EMOȚII pentru președintele SUA

Pasagerul, în vârstă de 25 de ani, a încercat să intre în cabina piloților și apoi a amenințat pasagerii și însoțitoarele de zbor cu o bombă. Deși inițial oamenii legii au crezut că este vorba despre un incident de natură teroristă, s-a dovedit ulterior că nu a fost cazul. Pasagerul care a vrut să intre peste piloți suferă de tulburări psihice. Tânărul, care provine din Sri Lanka, fusese eliberat recent dintr-o instituție psihiatrică. El locuia în Melbourne, având viză de student.

Bărbatul a amenințat oamenii aflați la bord, după doar câteva minute de la decolare. Astfel, aeronava a revenit pe aeroportul din Melbourne, unde mai mulți ofițeri armați au urcat la bord, după cum arată pozele de pe rețelele de socializare, anunță Libertatea.

Citește și: Surpriză uriașă! Cine se pregătește să devină noul președinte al SUA

Însoțitorii de zbor au cerut apoi ajutor pasagerilor, moment în care tânărul de 25 de ani a încercat să meargă spre capătul avionului. El a fost însă imobilizat, iar un pasager i-a luat obiectul de culoare neagră, care avea două antene și despre care bărbatul spunea că este un dispozitiv exploziv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.