Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panica in arest. Oprescu, in convulsii la un pas de coma

oprescu-ziuaconstanta.ro

Primarul Sorin Oprescu sufera de diabet si este insulino-dependent. Din cauza stresului provocat de retinerea sa de catre procurori nivelul glicemiei a scapat de sub control si in prima zi de arest a fost nevoie sa i se administreze o doza dubla de insulina. Lucrurile revenisera la normal pana sambata cand lui Oprescu i s-a facut din nou rau, ajungand sa aiba convulsii.

Medicii au reusit sa intervina la timp si sa il stabilizeze, riscand sa intre in coma diabetica daca nu s-ar fi intervenit la timp si corespunzator.

Citeste si: Oprescu din nou în fața judecătorilor. Ce risca

Citește și: Foto: Oamenii care au sprijinit cariera politică a lui Sorin Oprescu

Vezi și: Noi informații despre starea lui Sorin Oprescu

“Stresul la care este supus edilul in arest ii da tratamentul de diabet peste cap. Daca, initial, in prima zi in care a fost retinut, i s-a administrat o doza dubla de insulina, pentru ca prezenta semne de hipoglicemie, din pricina stresului, in urmatoarea perioada de puscarie, situatia a revenit la normal. Pana sambata, cand lui Sorin Oprescu i s-a facut iarasi rau si a fost nevoie de o administrare suplimentara a insulinei, intrucat incepuse sa aiba convulsii. Astfel, in acest moment, s-a ajuns ca politicianul sa apeleze, zilnic, la terapia cu doua doze de insulina intermediara plus inca o doza de insulina rapida dupa masa de seara, pentru ca problemele de sanatate sa se remedieze. Daca nu s-ar fi facut rapid aceasta completare a medicamentatiei, primarul putea ajunge la stari de inconstienta si… chiar, Doamne Fereste, la o coma diabetica”, au spus surse apropiate primarului citate de wowbiz.ro, care mai sustin si faptul ca, deocamdata, acesta nu a cerut nimic special si nici nu a vrut sa mearga la vreun spital, primind doar ajutor medical in celula.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.