Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ în Consiliul General al Municipiului Bucureşti: Un consilier PSD are COVID-19, după ce a participat la ședința de vineri

sigla primaria bucuresti

Un consilier general din Consiliul General al Municipiului Bucureşti a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta face parte dintre consilierii care au participat la şedinţa CGMB de vineri.

Informaţia privind diagnosticarea cu COVID-19 a unuia dintre consilierii generali din partea PSD a fost confirmată, luni, la Antena 3, de către fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu. Acesta a declarat că, după ce vineri şedinţa CGMB s-a desfăşurat într-o sală foarte mică, duminică a fost confirmat ca fiind infectat cu SARS-CoV-2 unul dintre colegii săi de partid.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

Bădulescu a reclamat faptul că şedinţa de vineri la care au participat consilieri generali ai municipiului Bucureşti nu s-a desfăşurat în sala de şedinţe care este foarte mare, ci într-un spaţiu mult mai mic.

"12 ore, 20 de consilieri generali am stat în 20 de metri pătraţi. Unii cu mască, unii fără mască. În aproape 12 ore nu poţi să stai numai cu mască, că mai trebuie să şi mănânci, că nu eşti miner. Şi minerul în 10 ore trebuie să mănânce, să bea apă şi aşa mai departe. Noi am căutat să respectăm toate măsurile, am stat cu geamurile deschise cât s-a putut”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.