Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ în Londra: Toate zborurile British Airways au fost ANULATE

british airways avion

UPDATE Compania aeriană britanică British Airways şi-a anulat toate zborurile programate sâmbătă de pe aeroporturile Heathrow şi Gatwick din Londra în urma unei 'pene informatice', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al grupului.

British Airways anunţase anterior suspendarea până la ora locală 18.00 (17.00 GMT) a zborurilor cu plecare de pe aeroporturile londoneze Heathrow şi Gatwick.

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

Compania şi-a cerut scuze pe contul său de Twitter "pentru actuala pană la sistemul informatic", care a provocat numeroase întârzieri la zborurile sale, şi a precizat că nu a găsit "nicio probă că ar fi vorba de un atac cibernetic".

Știrea inițială

Compania aeriană britanică British Airways şi-a anulat sâmbătă, până la ora locală 18.00 (17.00 GMT), toate zborurile cu plecare de pe aeroporturile londoneze Heathrow şi Gatwick din cauza unei 'pene informatice', transmite AFP.

Compania şi-a cerut scuze pe contul său de Twitter "pentru actuala pană la sistemul informatic", care a provocat numeroase întârzieri la zborurile sale, şi a precizat că nu a găsit "nicio probă că ar fi vorba de un atac cibernetic", scrie agerpres.ro.

Citește și: Produsele cu conținut mare de zahăr ar putea fi supra-taxate

Marea Britanie s-a numărat printre cele mai afectate ţări de atacul informatic mondial care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

British Airways le-a cerut clienţilor "să nu se deplaseze" în cele două aeroporturi, terminalele fiind deja "extrem de aglomerate".

Citește și: Își va recupera nasul și gura grație unei operații care va utiliza tehnologia 3D

Această defecţiune s-a produs chiar în debutul unui weekend prelungit, luni fiind sărbătoare în Marea Britanie. Numeroşi pasageri şi-au exprimat nemulţumirea pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.