Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică într-un bloc din Suceava: O femeie a scăpat ca prin miracol cu viață după explozia unei butelii

Captură video Observator.tv
Explozie Bistrița

O femeie în vârstă de 60 de ani a ajuns cu arsuri la spital, luni seara, în urma exploziei unei butelii într-un apartament de la etajul III al unui bloc din municipiul Rădăuţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, potrivit Agerpres.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Citește și: Rareș Bogdan, replică dură pentru Codrin Ștefănescu: ‘Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS’

Femeia a suferit arsuri la faţă, pe mâini şi picioare, iar un echipaj SAJ cu medic i-a acordat primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportată la spital.

Nu a fost necesară evacuarea de persoane, iar pagubele materiale nu au fost foarte mari, degradându-se elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier şi zugrăveala din bucătărie şi balcon.

Sursa citată a precizat că explozia a fost urmată de ''un început de incendiu'', care a fost stins de vecini până la venirea pompierilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.