Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică la Eforie Nord: O ambarcațiune cu șapte persoane la bord, la un pas să se răstoarne VIDEO

O ambarcaţiune cu şapte persoane la bord a fost în pericol să se răstoarne, marţi după-amiază, la Eforie Nord, din cauza vântului şi valurilor puternice, pompierii intervenind şi reuşind să aducă pasagerii în siguranţă la mal. Ei au reuşit să repoziţioneze şi ambarcaţiunea şi să o tragă la ţărm, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o ambarcaţiune se pregătea să plece din portul Belona din Eforie Nord, iar la un moment dat a fost lovită de un val care a înclinat-o, fiind în pericol de răsturnare.

Citește și: Situație DRAMATICĂ în plină criză! Număr tot mai mic de paturi pentru bolnavi și o lipsă acută de medici infecționiști

Pompierii aflaţi în ambarcaţiunea de la punctul de salvare acvatic s-au deplasat în zona respectivă şi au reuşit să salveze cele şapte persoane aflate pe nava cu probleme, cinci fete şi doi băieţi, şi să le aducă în siguranţă la mal. De asemenea, pompierii au reuşit să repoziţioneze ambarcaţiunea respectivă şi să o aducă la mal.

Tot la Eforie Nord, în cursul zilei de marţi, oamenii aflaţi pe plajă au făcut un lanţ uman pentru a ajuta trei salvamari să ajungă la ţărm. El intraseră în apă pentru a salva un bărbat care se aventurase în larg şi fusese luat de curenţi.

La Eforie Nord salvamarii au arborat steagul roşu care interzice scăldatul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.