Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică la naționala U21: Doi jucători s-au infectat

www.digisport.ro
Romania U21

În urma testării RT-PCR COVID-19 efectuate, vineri, de întreaga delegaţie, testare necesară pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistaţi pozitivi. Anterior acestui test, cei doi au avut câte două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână şi unul antigen rapid la intrarea în cantonament, informează frf.ro.

Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolaţi şi vor părăsi cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea astăzi, conform news.ro.

De asemenea, Vladimir Screciu a acuzat probleme de sănătate şi va pleca şi el la echipa de club pentru a se recupera. Staff-ul medical al naţionalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marţi. Având în vedere simptomatologia prezentată, Screciu are un diagnostic prezumtiv de lumbago în puseu acut.

Pentru a completa lotul, selecţionerul Florin Bratu a trimis azi convocările pentru doi jucători: Rareş Ispas de la Sepsi OSK şi Marco Ehmann de la Dinamo Bucureşti. Aceştia urmează să se testeze RT-PCR şi vor veni în cantonament după aflarea rezultului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.