Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ la Prefectura Covasna: Un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19, subprefectul este suspect

Twitter
covid 19 coronavirus

Un angajat al Prefecturii Covasna a fost diagnosticat cu COVID-19, iar subprefectul Cosmin Boricean a fost testat, fiind suspect de infecţie cu noul coronavirus, anunță AGERPRES.

Prefectul judeţului Covasna, Iulian Todor, a declarat că a fost demarată o anchetă epidemiologică pentru a se identifica persoanele care au intrat în contact cu aceştia.

Sediul Prefecturii din Sfântu Gheorghe va fi dezinfectat şi se vor impune restricţii privind accesul în instituţie al altor persoane în afara celor angajaţi.

Citește și: Fiica fostului președinte vinde măști! Ce prețuri au și cum merge afacerea Elenei Băsescu

"A fost confirmat un caz pozitiv în rândul angajaţilor noştri, iar în cazul domnului subprefect, care a avut simptome şi a fost testat, urmează să primim rezultatul oficial mâine dimineaţă (...) S-a luat măsura izolării celor cu care au intrat în contact şi am fost forţat să iau o serie de măsuri la nivelul Prefecturii pentru limitarea răspândirii virusului (...) Va fi restricţionat accesul în instituţie, va avea acces doar personalul şi vom face dezinfecţia sediului", a declarat pentru AGERPRES prefectul Iulian Todor.

Acesta a mai spus că şi el a avut contact cu subprefectul în ultimele zile, însă cu respectarea măsurilor de protecţie şi distanţare fizică.

"Am făcut şi fac în continuare apel către cetăţeni să înţeleagă că COVID-19 nu este o glumă şi să ia în serios măsurile de protecţie", a adăugat prefectul Iulian Todor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.