Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică la PSD: incendiu puternic chiar în curtea partidului

PSD2

Panica i-a lovit pe cei de la PSD, care erau aproape să își piardă unul dintre cele mai importante sedii ale partidului din țară. Pompierii doljeni au reuşit, cu puţin timp în urmă, să stingă focul ce a cuprins, duminică seară, o clădire din centrul Craiovei, aflată în curtea unde se găseşte şi sediul PSD Dolj. Imobilul aparţine fostului finanţator al Universităţii Craiova Adrian Mititelu, aflat sub sechestrul ANAF.

Citește și: De ce a întârziat Klaus Iohannis desemnarea unui premier/ ZVON

Vezi și: Liderul senatorilor PSD anunţă prima mare măsură în Justiţie

Imobilul, proprietate privată a omului de afaceri Adrian Mititelu, aflat sub sechestru ANAF, era abandonat, în el obişnuind să se adăpostească oamenii străzii, informează News.ro.

"Incendiul a fost stins, iar în urma intervenţiei s-a constatat că nu există victime. A ars acoperişul clădirii pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi şi mai multe bunuri aflate în clădire. Specialiştii ISU Oltenia vor stabili în urma cercetărilor şi cauza exactă a incendiului", a explicat Florin Cocoşilă, ofiţer de relaţii publice în cadrul ISU Oltenia.

Incendiul din curtea PSD Dolj a fost sesizat la 112 duminică seară, în jurul orei 21.10. În clădirea în care funcţionează organizaţia judeţeană Dolj a Partidului Social Democrat se mai află şi Biblioteca Franceză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.