Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ pe Aeroportul din Timişoara: Toţi pasagerii unei curse, evacuaţi din avion! Ce a urmat e FĂRĂ PRECEDENT în România

TWITTER
avion alerta

Panică pe Aeroportul din Timişoara. Toţi cei 152 de pasageri ai unei curse au fost evacuaţi din avion. Aceştia ar fi trebuit să zboare Timişoara spre Heraklion (Creta), dar au fost debarcaţi din aeronavă, după ce a fost descoperită o defecţiune tehnică înainte de decolare.

Citește și: Decizie importantă a lui Liviu Dragnea! Ce vrea să STOPEZE șeful PSD și în cine LOVEȘTE

Potrivit unor surse din cadrul aeroportului timişorean, cei 152 de pasageri au fost debarcaţi înainte de decolare, fiind identificată o defecţiune tehnică. După ce problema ar fi fost rezolvată, pasagerii au fost din nou îmbarcaţi, însă aceştia au refuzat să mai zboare cu aeronava, solicitând un alt avion. Andrei Sandu, reprezentant al agenţiei de turism prin intermediul căreia au cumpărat biletele de avion cei 152 de pasageri, a declarat, pentru mediafax, că vineri seara va ateriza pe aeroportul timişorean o altă aeronavă.

Citește și: A lăsat fotbalul pentru o altă meserie! În ce lume se învârte fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu

Pe de altă parte, cursa întârziată din Timişoara ar fi trebuit să se întoarcă din Heraklion în capitala Banatului tot vineri, numeroşi pasageri aşteptând aeronava pe aeroportul din Creta. “Stăm de trei ore în aeroport în Heraklion, Creta! Trebuia să plecăm la 17.45, dar nici la ora asta nu a decolat din Timişoara aeronava de Blue Air! Cică au încercat de trei ori să decoleze şi nu au reuşit! Cei din Timişoara aşteaptă în jur de ora 21.00 un alt avion! Problema e că zborul durează două ore! În cel mai fericit caz ajunge în Creta la 23.00! Noi când ajungem acasă? Suntem toţi cu copii mici, nimeni nu ne zice nimic, nu ştim ce şi cum ( informaţiile le-am primit de la o prietenă din avion care e încă în Timişoara)! Vreau avocat bun pentru despăgubiri, că după şase ore de stat aiurea fără nicio informaţie oficială, iese scandal! Cine se bagă să mă ajute? Suntem nervoşi, obosiţi şi flămânzi!”, a scris pe Facebook, vineri, unul dintre pasagerii care aşteaptă în Creta aeronava din Timişoara.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.