Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică pe aeroportul parizian Roissy-Charles de Gaulle: Doi indivizi cu arme Airsoft au fost arestati, după ce întregul terminal a fost evacuat

www.manchestereveningnews.co.uk
Manchester aeroport evacuat

Două persoane ce manipulau nişte replici de arme de tip Airsoft au stârnit panică miercuri dimineaţa în aeroportul parizian Roissy-Charles de Gaulle, unde au fost arestate de forţele specializate ale poliţiei de frontieră, au anunţat surse apropiate anchetei, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

În jurul orei 07:30 GMT, "un pasager a alertat forţele de ordine după ce a văzut doi adulţi care nu vorbeau franceza cu arme într-o husă", au explicat sursele de informaţie. "S-a creat panică la terminalul 2 când oamenii au văzut armele", a precizat una dintre surse.

Poliţia de frontieră a intervenit, arestând fără probleme cele două persoane, a adăugat sursa din cadrul poliţiei.

Armele de tip "Airsoft" sunt pistoale cu bile, "aproape nişte replici ale armelor veritabile", potrivit unei surse aeroportuare. Purtătorii acestor imitaţii de arme au fost consideraţi "ca fiind înarmaţi", a adăugat aceasta.

Pasagerii au fost evacuaţi de pe terminalul 2, unde un perimetru de securitate şi o echipă de deminare erau deja desfăşuraţi la faţa locului pentru un bagaj abandonat.

Aeroportul s-a redeschis la orele 08:15 GMT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.