Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICA pune stăpânire pe domeniul HORECA: patronii se TEM că Guvernul le va închide din nou afacerile

HORECA
HORECA

După ce au avut pierderi record din cauza pandemiei, patronii din HORECA se tem că problemele nu sunt nici pe departe de a se fi sfârșit.

Incertitudine în domeniul HoReCa. Restaurantele se vor închide dacă depăşim numărul de infectări cu virusul SARS-CoV-2. Guvernul Britanic va închide restaurantele din anumite zone minim 2 săptămâni, conform Mediafax.

Citește și: Un SINDICALIST din Educație îl ATACĂ pe Orban: Declarațiile privind eliminarea profesorilor care nu predau online din sistem sunt HAZARDATE

Desi nu există niciun studiu care să facă vinovate restaurantele de înmulțirea infecțiilor, când Direcția pentru Situaţii de Urgenţă hotărăşte, HoReCa execută.

La o lună de când românii pot mânca în interiorul restaurantelor, acestea riscă să se închidă din nou. În august, România era singura ţară din Europa cu restaurantele închise în interior.

Numărul în creştere al infectărilor cu Covid dă palpitaţii antreprenorilor din Capitală. În curând, localurile se pot închide şi aici. Măcar pe sectoare, speră ei.

Deja în Petroşani, Bacău, Arad, lacătul s-a pus pe restaurante.

Guvernul britanic a anunţat la sfârşitul lunii septembrie că intenţionează să închidă pub-urile şi restaurantele în Nordul ţării şi la Londra pentru minim două săptămâni.

În alte ţări din Europa, localurile nu se închid definitiv, ci doar la ora 22. În România, se poate sta cu prietenii la masă până la miezul nopţii.

În comun cu alte ţări avem regulile sanitare. Şi străinii respectă distanţa socială, poartă măşti, iau masa în grup restrâns în restaurant şi au oră de plecare acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.