Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pantofi wedges în tendințe

Pinterest
Pantofi wedges

Recunoaște, că și tu iubești pantofii wedge. Îți place gradul de confort pe care aceste piese le asigură, dar și opțiunile de a le asorta. Dacă vorbim de pantofi confortabili de damă, cu siguranță spunem Wedge. Hai să vedem care sunt tendințele!

Ce au special pantofii damă cu talpă wedge?

Înainte să descoperim care sunt tendințele, să ne familiarizăm cu acest tip și să vedem de ce merită să ai o pereche de pantofi damă cu talpă wedge.

Wedge este acea talpă înaltă, ortopedică care îți asigură o poziție corporală corectă. Practic te obligă să stai dreaptă, fără a pune presiune pe coloană. Sunt confortabili și asigură starea de bine chiar și după multe ore de purtat.  Acest model este alternativa pantofului cu toc. Sunt piesele care îți permit să creezi ținute geniale formale sau semi-formale. Nu trebuie să faci rabat când vine vorba de confort personal, alegând pantofii Wedge.

Pantofi wedge tip Oxford - pentru ținute formale și cosmopolite

Ținutele de birou nu trebuie să fie banale. Este cert, se impune să respecți anumite limite, însă nu înseamnă că outfitul de birou trebuie sa fie șters, lipsit de energie. Vrei să te simți bine, deci pantofii cu talpa wedge sunt un “must have”. Dacă te simți bine cu aspectul puternic masculin conferit de modelul oxford, nu ezita să te orientezi către o pereche de Oxford Wedge. Alege o piele netedă care îți asigură și un plus de confort. Poți combina pantofii selectați cu pantaloni drepți și cămăși lejere, cu salopete cambrate sau cu sacouri și fuste plisate. Farmecul oferit de șireturi va aduce o schimbare apreciată.

Pantofi wedge cu barete - vedete în orice context!

Pantofii wedge cu baretă au o eleganță aparte. Poți selecta pantofi din piele netedă ori pantofi lăcuiți pentru ținutele elegante, pentru outfiturile formale și ținutele semiformale. Îi porți cu costume deux pieces impresionante, cu fustă plisată și bluză din cașmir sau cu pantaloni tip țigaretă și cămașă cambrată. O pereche de wedge din piele întoarsă este soluția ideală pentru ținutele smart casual cu aer relaxant. Îi asortezi cu rochii inflorate, cu fuste lungi și topuri simple, cu pantaloni capri și bluze subțiri. Ai numeroase opțiuni, odată ce vei descoperi o pereche perfectă, cu greu de vei dezlipi de ea.

Descoperă în magazinele CCC, pantofi damă wedge în stilul tău. Ai numeroase modele, ai brandurile preferate, ai soluții de plată variate și oferte excepționale. Achiziționează piesele pe care le vrei, online sau în magazinele fizice.

Espadrile wedge - pentru perioade de calde și ținute cu aer de vacanță

Când spui espadrile, te gândești la vacanță, la aer curat, la plimbări lungi și ținute relaxante. Cu siguranță și în vacanță vrei să te simți feminină, frumoasă, confortabilă. În acest context trebuie să iei in calcul achiziționarea unei perechi de espadrile wedge. Aceste piese sunt reprezentative pentru stilul casual relaxant și completează în mod natural o garderobă cosmopolită

Pantofi wedge sport - ținute dinamice pe care le iubești

Iubești ținutele dinamice, porți cu orice ocazie haine sport, haine care-ți permit sa fii relaxată. Totuși, uneori vrei să te bucuri de aceeași stare de bine purtând fuste comode, pantaloni din piele sau salopete scurte. Pentru ținute urbane confortabile ai pantofi sport wedge. Aceștia combină energia încălțămintei sport și aspectul urban accentuat de talpa wedge. Ai nuanțe vibrante și culoare, ai încălțăminte pe care o iubești.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.