Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League - Se știu adversarele din semifinale

www.gsp.ro
Răzvan Lucescu Mircea Lucescu

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi la care evoluează Alexandru Mitriţă, a fost eliminată, joi, de Olympique Marseille, în sferturile de finală ale Conference League.

Marseille s-a impus în deplasare, cu scorul de 1-0, în manşa secundă, după ce în tur scorul a fost 2-1 tot pentru echipa franceză. A marcat Payet ’34. Mitriţă a intrat pe teren în minutul 57.

Tot joi, echipa Feyenoord, cu Valentin Cojocaru rezervă, a eliminat în sferturi Slavia Praga, scor 3-1 în retur, în deplasare, după ce în tur scorul a fost 3-3. Au marcat în retur Dessers ‘2, ’59 şi Sinisterra ’78 pentru Feyenoord, respectiv Traore ’14 pentru Slavia. În minutul 90+4, de la Slavia a fost eliminat Kacharaba.

De asemenea, AS Roma s-a calificat în semifinale învingând în manşa secundă a sferturilor Bodo/Glimt, scor 4-0, pe teren propriu. Au marcat Abraham ‘5 şi Zaniolo ’23, ’29, ’49. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Bodo/Glimt.

În primul sfert de finală, Leicester City a trecut de PSV Eindhoven. În tur, scorul a fost 0-0. În retur, Leicester s-a impus în deplasare cu scorul de 2-1, revenind de la 0-1. Au marcat Zahavi ’27 pentru PSV şi Maddison ’77 şi Pereira ’88 pentru Leicester.

În semifinale, Leicester City va întâlni AS Roma şi Feyenord va juca împotriva echipei Olympique Marseille. Meciurile sunt programate la 28 aprilie turul şi 5 mai returul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.