Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut în finala Cupei Greciei la fotbal

www.gsp.ro
Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a fost învinsă de AEK Atena cu scorul de 2-0, miercuri, în finala Cupei Greciei la fotbal, desfăşurată cu porţile închise, la Volos, transmite EFE.

AEK Atena, care pe 14 mai a devenit campioană a Greciei, a realizat eventul după o pauză de 45 de ani, conform Agerpres.

Echipa antrenată de argentinianul Matias Almeyda a cucerit trofeul deşi a jucat aproape tot meciul în zece oameni, Lazaros Rota fiind eliminat după doar şase minute de joc.

AEK Atena, care are 13 titluri de campioană şi şi 16 Cupe ale Greciei în palmares, a deschis scorul prin camerunezul Harold Moukoudi (26), celălalt gol fiind reuşit de spaniolul Paolo Fernandes (90+2), într-un meci dominat de PAOK, dar care a ratat numeroase ocazii de gol.

Goal.com scrie că Răzvan Lucescu s-ar putea despărţi de PAOK, după un sezon în care s-a clasat pe patru în Superliga elenă şi a pierdut finala Cupei Greciei. Viitoarea destinaţie a tehnicianului român ar putea fi echipa saudită Al Ahli, care a promovat în prima ligă şi care a mai negociat şi cu italianul Massimiliano Allegri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.