Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paolo Maldini consideră 'normală' posibila vânzare a clubului AC Milan

Paolo Maldini

Paolo Maldini, emblematicul jucător al echipei italiene de fotbal AC Milan şi director tehnic al formaţiei milaneze, a declarat, vineri, că este "normal" ca clubul să poată fi vândut, fără să avanseze şi o dată pentru această operaţiune, în timp ce presa evocă negocieri în curs cu un investitor din Bahrain, informează AFP, potrivit agerpres.

"Este normal să existe o vânzare în viitor a clubului AC Milan. Dar când? Sincer, nu ştiu", a adăugat Paulo Maldini într-un interviu pentru DAZN, invitând conducătorii şi jucătorii să rămână concentraţi pe campionat şi Cupa Italiei, unde Milan va juca marţi semifinala retur cu Inter Milano.

Vândut în 2017 de Silvio Berlusconi unui om de afaceri chinez, Li Yonghong, Milan este deţinut din 2018 de un alt fond de investiţii, cel american Elliott.

Compania Investcorp, cu sediul în Bahrain, a demarat discuţii în "exclusivitate" pentru achiziţionarea clubului italian de fotbal AC Milan, a anunţat vineri o sursă apropiată negocierilor.

Sursa a declarat că discuţiile de achiziţionare sunt aproape încheiate cu actualii proprietari ai clubului italian, firma Elliott Management Corporation.

Investcorp este un administrator de active cu linii de activitate în zona de imobiliare, recuperare de investiţii, infrastructură, management al creditelor şi investiţii strategice. Compania gestionează active de peste 42 de miliarde de dolari.

AC Milan a câştigat Serie A de 18 ori până acum, dar nu a mai făcut-o din 2011. A fost de 7 ori campioană europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.