Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc a condamnat din nou atentatele sângeroase din Sri Lanka şi s-a rugat pentru cele 300 de persoane care au murit

facebook.com
Papa Francisc

Papa Francisc a catalogat atacurile din Sri Lanka drept o violenţă "nejustificată" şi "inumană", relatează EFE, informează Agerpres.

Citește și: Alertă la bordul unui avion AirAsia: un pasager a murit

"Vreau sa-mi exprim tristeţea şi apropierea fraternă faţă de poporul din Sri Lanka. Sunt alături de cardinalul Malcolm Ranjith Patabendige şi de întreaga biserică din Colombo. Şi mă rog pentru sutele de victime", a spus papa Francisc la încheierea rugăciunii Regina Coeli, care înlocuieşte tradiţionalul Angelus în Sărbătorile pascale.

"Sper de asemenea ca toţi să condamne această violenţă nejustificată şi inumană", a adăugat Sfântul Părinte la încheierea rugăciunii.

Papa Francisc a condamnat şi ieri, în duminica Învierii catolice, atentatele comise în mai multe hoteluri şi biserici din Sri Lanka, după mesajul său de binecuvântare Urbi et Orbi când şi-a exprimat "tristeţea şi durerea".

Seria de atacuri simultane de duminică, derulate de-a lungul mai multor ore, au provocat pe lângă cei 300 de morţi şi 500 de răniţi. Atentatele nu au fost încă revendicate.A

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.