Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc a făcut ANUNȚUL ANULUI: Suveranul vrea să viziteze România - VIDEO

papa Francisc

Papa Francisc a făcut un anunț extrem de important pentru România! Suveranul pontif s-a întâlnit joi cu noul ambasador român la Vatican, Liviu-Petru Zăpîrţan, căruia i-a transmis că intenționează să facă o vizită în România, conform imaginilor difuzate de agenţia de ştiri Rome Reports.

Papa Francisc l-a primit în audienţă joi pe Liviu-Petru Zăpîrţan, noul ambasador al României la Sfântul Scaun, ocazie cu care diplomatul român a prezentat scrisorile de acreditare, transmite site-ul oficial al Vaticanului.

Citește și: DOCUMENT BLACK CUBE: Ce trebuiau să verifice israelienii despre Kovesi?

Liviu-Petru Zăpîrţan a venit la întâlnirea cu Suvernanul Pontif alături de soţia sa şi de o delegaţie din România, anunță Mediafax.

La sfârşitul întrevederii, Papa Francisc i-a transmis noului ambasador al României următorul mesaj, conform unei înregistrări video difuzată de agenţia Rome Reports: "Rugaţi-vă pentru mine şi sper să fac o vizită".

Singurul Suveran Pontif care a efectuat o vizită în România a fost Papa Ioan-Paul al II-lea, în anul 1999. În 2015, Papa Francisc s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, notează Rome Reports, o agenţie de presă privată şi independentă cu sediul în Roma şi specializată în relatări despre activităţile Vaticanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.