Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc, declarație de dragoste României, în avionul spre Roma: 'Este o frumusețe, nu am mai văzut niciodată așa ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam plecare papa francisc

Papa Francisc a plecat din România, după vizita apostolică de trei zile pe care a făcut-o pe plaiurile mioritice, dar mesajele Sanctității Sale nu se opresc.

După ce a văzut capitala Bucurști, Șumuleu Ciuc, Iași și Blaj, papa Francisc a spus, la întoarcerea către Roma, în avion, că a fost martorul unui peisaj cum "nu a mai văzut".

Citește și: Ludovic Orban primește critici! ‘Imensă prostie cu efect economic net negativ’

”Din cauza vremii, am fost nevoit ieri să merg cu mașina, 2 ore și 40 de minute. A fost un dar de la Dumnezeu! Am văzut un peisaj foarte frumos, cum nu am mai văzut! Am traversat toată Transilvania! Este o frumusețe, nu am mai văzut niciodată așa ceva! Și astăzi, când am mers spre Blaj, același lucru: foarte, foarte frumos!”, a spus Papa Francisc.

Citește și: IT-iștii îi răspund lui Orban! ‘Mesajele politicienilor pot crea instabilitate într-un domeniu deja ‘afectat puternic de modificările fiscale’ ‘

Sute de mii de români, mare parte din ei credincioși catolici, au fost prezenți în locurile în care a fost Sanctitatea Sa, l-au apluadat și i-au strigat numele minute în șir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.