Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc își exprimă solidaritatea pentru efortul medicilor indieni

Vatican Media
Papa Francisc masca

Papa Francisc şi-a exprimat joi "solidaritatea" cu toţi indienii care se confruntă cu o epidemie devastatoare de coronavirus, salutând "munca fără odihnă" a medicilor şi personalului medical din ţară, scrie AFP.

Într-o scrisoare trimisă joi Confederaţiei episcopale indiene, Papa a subliniat "solidaritatea din inimă şi apropierea sa spirituală cu toţi indienii".

"Gândurile mele sunt înainte de toate alături de toţi bolnavii şi familiile lor, de cei care îi îngrijesc şi în special de cei care sunt în doliu pentru cei dragi", a scris Papa Francisc.

"Mă gândesc de asemenea la numeroşii medici, infirmieri, muncitori din spitale, ambulanţieri şi cei care lucrează fără odihnă pentru a răspunde nevoilor urgente ale fraţilor şi surorilor lor", a adăugat el, încurajându-i pentru "perseverenţă, forţă şi pace".

Suveranul pontif a avut un omagiu şi pentru preoţi, oamenilor bisericii care şi-au pierdut viaţa infectaţi cu Covid-19, scrie News.ro.

India a anunţat joi un record de aproape 4.000 de decese din cauza Covid-19 şi 412.000 de noi contaminări în 24 de ore, în timp ce autorităţile previn că ţara trebuie să se pregătească să înfunte un "noi valuri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.