Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc, mulţumiri pentru follower-ii săi la 5 ani de la deschiderea contului său de Twitter

instagram
papa francisc

Papa Francisc le-a mulţumit marţi tuturor follower-ilor contului său @Pontifex de pe Twitter, pe care în urmă cu cinci ani l-a deschis predecesorul său, papa emerit Benedict al XVI-lea, relatează EFE. "Vă mulţumesc vouă, tuturor celor care urmăresc contul @Pontifex, care azi împlineşte cinci ani. Fie ca reţelele de socializare să fie spaţii pline de omenie", a scris papa Francisc, anunţă Agerpres.

Contul este prezent în nouă limbi străine şi depăşeşte deja 43 de milioane de follower-i. Contul @Pontifex de Twitter a fost inaugurat la 12 decembrie 2012 de cel pe atunci papă Benedict al XVI-lea, iar la 28 noiembrie 2013, când a anunţat renunţarea la pontificat, numărul follower-ilor era deja de 3 milioane. Contul a fost suspendat de Vatican în perioada dintre renunţarea lui Benedict al XVI-lea şi alegerea papei Francisc, la 13 martie.

Contul a fost redeschis la 17 martie 2013, deja cu poza papei Francisc. Monseniorul Angelo Becciu, subsecretar al secretariatului de stat al Vaticanului pentru afaceri generale, a declarat într-un interviu pentru Radio Vatican că, deşi nu este familiarizat cu noile tehnologii, papa Francisc manifestă un interes deosebit faţă de acestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.