Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc se implică în RĂZBOIUL din Siria: Ce-i scrie lui Bashar Al-Assad

papa francisc

Papa Francisc i-a adresat o scrisoare preşedintelui sirian, Bashar Al-Assad, pentru a face apel încă o dată la încetarea violenţelor şi la respectarea dreptului umanitar internaţional privind protecţia civililor, a anunţat luni Vaticanul, relatează AFP.

Scrisoarea a fost transmisă prin intermediul nunţiului apostolic (ambasador) Marco Zenari, venit la Roma în noiembrie cu ocazia Consistoriului, la care a fost făcut cardinal, ''în semn de afecţiune pentru mult-iubitul popor sirian, atât de dur încercat în ultimii ani'', a precizat Vaticanul într-un comunicat, titrează agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

În scrisoare, Suveranul Pontif ''şi-a reiterat apelul către preşedintele Bashar Al-Assad şi către comunitatea internaţională privind încetarea violenţelor şi o soluţionare paşnică a ostilităţilor''.

Papa condamnă ''toate formele de extremism şi terorism, indiferent de unde provin, şi face apel la preşedintele sirian să se asigure că dreptul umanitar internaţional este pe deplin respectat în ceea ce priveşte protecţia civililor şi accesul la ajutorul umanitar'', se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.