Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papei Francisc încă o dată alături de poporului argentinian prin rugăciune

vaticannews
papa francisc cruce

Cu ocazia rugăciunii rozariului pentru sănătatea poporului argentinian, papa Francisc a transmis un scurt mesaj video în care își exprimă participarea, de la distanță, la această importantă inițiativă spirituală. Recitarea rugăciunii rozariului face parte dintr-un amplu program spiritual organizat de episcopii argentinieni pe 7-8 mai 2021 la sanctuarul Fecioarei Maria din Lujan.

Sfântul Părinte a transmis un scurt mesaj video episcopilor din Argentina cu ocazia rugăciunii rozariului, organizată pe 7-8 mai a.c. la sanctuarul din Lujan, cerând prin mijlocirea Fecioarei Maria sănătate pentru poporul argentinian.

Pontiful de origine argentiniană și-a exprimat voința de a participa, de la distanță, la manifestările Privegherii Mariane de la sanctuarul din Lujan, unde în 2030 se va sărbători al patrulea centenar de la miracol. ”Este o cale lungă”, a recunoscut papa, ”dar aceasta trece foarte repede și, oricum, trebuie făcută. O cale de memorie a ceea ce Fecioara a făcut acolo, când a vrut să rămână acolo. O cale de memorie, de ani și ani de pelerinaje, căutări, miracole, fii și fiice care pornesc la drum ca să o vadă pe Mama cerească”.

”La această întâlnire”, a mai spus papa Francisc, ”memoria să fie călăuza voastră, pentru că o memorie bună garantează un viitor sigur. Amintiți-vă de tot ceea ce Fecioara a făcut în patria noastră”, a subliniat fostul arhiepiscop de Buenos Aires. ”Lăsați-vă însoțiți de ea și, la rândul vostru, mergeți alături de Ea pe cale. Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar Fecioara Maria să vă ocrotească”, a încheiat Sfântul Părinte, conform vaticannews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.