Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paqueta (West Ham) a colaborat în ancheta FA privind o posibilă schemă de pariuri

wikipedia
lucas paqueta

Mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta (West Ham) a anunţat că a colaborat cu Federaţia engleză de fotbal (FA) într-o anchetă privind implicarea lui într-o presupusă schemă de pariuri, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Presa britanică a scris anul trecut despre îngrijorarea FA că jucătorul lui West Ham ar fi implicat în posibile încălcări ale regulamentelor privind pariurile, în legătură cu cartonaşele galbene primite sezonul trecut.

Paqueta, care a susţinut că nu a plasat niciun pariu, a continuat să joace la ''ciocănari'' pe durata anchetei, dar a fost lăsat în afara lotului Braziliei de selecţionerul Fernando Diniz la meciurile de anul trecut din preliminariile CM 2026.

După venirea lui Dorival Junior ca selecţioner, Paqueta, 26 ani, a fost chemat la Selecao pentru meciurile amicale din această lună, cu Anglia şi Spania. El are 42 de selecţii şi 9 goluri în tricoul ''canarinha''.

''Au trecut şapte luni de când s-a întâmplat şi am colaborat cât am putut cu investigaţia. West Ham m-a susţinut mereu, nu a existat motiv să nu facă ce au făcut, ceea ce nu a fost altceva decât să-şi pună jucătorul să joace fotbal. Sunt fericit să pot ajuta, sper că voi fi de ajutor până la finalul sezonului. Sunt fericit de convocare, pentru recunoaşterea muncii mele. Să ajung la echipa naţională a fost visul meu dintotdeauna, visul oricărui copil'', a spus Paqueta cu prilejul unei conferinţe de presă.

Brazilia, cvintupla campioană mondială, joacă sâmbătă cu Anglia pe Wembley şi trei zile mai târziu cu Spania la Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.