Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PARADOXUL prezentat de Gheorghe Piperea: IMUNITATEA care asigură terminarea pandemiei s-a ATINS în UE. De ce continuă?

gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, cel care a depus o cerere pentru ca imunitatea naturală să fie recunoscută pentru obținerea certificatului verde, atenționează că deși în majoritatea statelor UE s-a atins pragul de imunizare de 70%, pandemia continuă, iar certificatul verde este în continuare în vigoare deși eficacitatea lui nu s-a demonstrat.

"În majoritatea statelor UE s-a depășit de cam multișor imunitatea de turmă (70%). Aia care “asigură” sfârșitul pandemiei. De ce continuă pandemia, totuși? De ce devine chiar mai rea? Asigurările autorităților erau că cei “imunizați” fac forme ușoare. Dacă ai 83-99,9% rată de “imunizare”, deci numa’ cazuri ușoare, de ce continuă restricțiile? De ce e “nevoie” de a treia doză?

Dacă nazipass-ul nu a oprit răspândirea agentului patogen, de ce sunt necesare legi care să separe turma de imunizați de sălbăticiunile “medievale” care refuză “imunizarea”, urmând a fi aruncate extra-muros? De ce e “nevoie” ca economia și infrastructura critică națională să fie distruse prin suspendarea/concedierea a 66% dintre angajați dacă acest minunat zertifikat nu a putut fi justificat științific?", a scris Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.