Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcă se pregăteau de RĂZBOI: Ce arsenal au găsit polițiștii, după 13 percheziții

www.reporterntv.ro
armă, pușcă

Poliţiştii au ridicat nouă arme, muniţia aferentă, o baionetă, 27 de laţuri, aparatură pentru confecţionarea de alice, precum şi mai multe kilograme de carne de vânat, în urma a 13 percheziţii făcute în judeţele Timiş şi Hunedoara, la locuinţele unor persoane suspectate de braconaj. Şapte persoane au fost reţinute.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seara, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii din oraşul Făget şi cei din judeţul Hunedoara, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au făcut 13 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor şi braconaj, în judeţele Timiş şi Hunedoara.

Citește și: A demisionat din partid și va candida la prezidențiale! Despre cine e vorba

"În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 9 arme, peste 200 de cartuşe, peste 1.500 de alice, o baionetă, 27 de laţuri, aparatură pentru confecţionarea de alice, 11 trofee mistreţ şi căprior, petarde, dispozitive de iluminat pe timp de noapte, precum şi aproximativ 80 de kilograme de carne de vânat (mistreţ şi căprior)”, se arată în comunicat.

Şapte persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri, acestea fiind apoi reţinute pentru 24 de ore şi urmând a fi duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

La percheziţii au participat 27 de poliţişti cu 13 autospeciale, 4 grupe de intervenţie S.A.S. Timiş şi Hunedoara şi 6 grupe de intervenţie cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Glad Voievod “Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.