Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcările park&ride, soluții pentru fluidizarea traficului. Director PMB: Este impropriu să mă întrebați când vor fi gata

Inquam Photos/ Octav Ganea
trafic

Șeful Direcției de Mediu din cadrul primăriei capitalei, Ioana Șuteu, a declarat, miercuri, la o conferință de tema traficului, că parcările de la marginea orașului sunt esențiale pentru fluidizarea traficului, fără a preciza când vor fi finalizate aceste parcări, scrie Mediafax.

„Avem în planul integrat de calitate a aerului mai multe proiecte, menite să ducă la îmbunătățirea calității aerului, iar proiectele de park&ride (parcări destinate șoferilor din afara Capitalei, la intrarea în oraș - n.r) sunt măsuri absolut esențiale ca să fluidizăm traficul în Capitală. Unul dintre aceste proiecte este aproape finalizat, la Străulești, executat de Metrorex, dar avem alte trei proiecte, în Pantelimon, Berceni și Domnești. Este impropriu să mă întrebați când vor fi gata aceste proiecte. Vrem, de asemenea,să promovăm și transportul public, deci sunt investiții foarte mari de autobuze, tramvaie și troleibuze. Vorbim de lucrări de infrastructură, dar trebuie să menționăm că a decongestiona traficul pe București înseamnă să realizăm și lucrările ce țin de CNAIR, respectiv lucrările pentru Centura Bucureștiului și pentru autostrada de centură. De asemenea, promovăm transportul cu bicicleta”, a declarat Ioana Șuteu, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.