Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul a inventat BĂRBATUL de SEX MASCULIN: dublă gafă a procurorilor într-un comunicat OFICIAL

justitie procurori

Ministerul Public a dat mai multe detalii despre cazul din 2021 din județul Sibiu. Dosarul viza trei suspecți de trafic și cumpărare de influență. Procurorii au avut însă două momente în care au avut formulări greșite în comunicatul oficial atunci când se refereau la un suspect: „bărbat de sex masculin”. Situația a fost rapid lămurită de procurorul şef de secţie de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, care a explicat cu amuzament,  în exclusivitate pentru ADEVĂRUL.RO, că este vorba despre „o eroare materială”, iar formularea urmează să fie schimbată.

„Comunicat de presă PT Sibiu - 4 percheziții domiciliare și reținere 3 suspecți - trafic de influență, cumpărare de influență ș.a.

La data de 12.10.2021, ca urmare a formulării unui denunț, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a înregistrat dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de influență, complicitate la trafic de influență, cumpărare de influență, respectiv, complicitate la cumpărare de influență.

Din cercetările efectuate s-au reţinut următoarele:

1. Prin ordonanța din data de 12.10.2021 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, jud. Sibiu, s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, complicitate la trafic de influență, complicitate la cumpărare de influență, și respectiv cumpărare de influență.

În fapt, în noaptea de 25/26.07.2021, în jurul orei 3.00, o pesoană de sex masculin, a condus un autovehicul deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar cu ocazia controlului efectuat în trafic pe raza loc. Șura Mică, lucrătorii de au constatat că suspectul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, procedându-se la întocmirea procesului verbal de constatare a infracțiunii rutiere, aceste momente fiind înregistrate audio-video de aparatura de înregistrare de tip Body-cam purtată agenții constatatori în acea noapte de 25/26.07.2021.

După constatarea infracțiunii rutiere, conducătorul auto, date fiind antecedentele sale penale, și-a format reprezentarea că demararea unor noi cercetări penale pentru comiterea unei noi infracțuni de conducere a unui vehicul fără permis ar putea duce la încarcerarea acestuia, astfel încât a încercat ca, prin modalități ilicite, prin comiterea unor fapte de corupție, să împiedice tragerea sa la răspundere penală.

În acest caz, cu ocazia unei întâlniri, denunțătorul și-a expus situația sa dificilă unui cunoscut, iar acesta din urmă i-a comunicat că l-ar putea ajuta punându-l în legătură cu un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, care, în schimbul unor sume de bani, l-ar putea fbajuta prin exercitarea unor influențe asupra agenților constatatori care i-au întocmit procesul verbal de constatare a faptei rutiere, care i-ar fi cunoscuți acestuia și pe care i-ar putea determina să efectueze urmărirea penală în cauza nou înregistrată într-o manieră în care i-ar fi înlăturată răspunderea penală. Ulterior, s-au deplasat la locuința polițistului, unde numitul agentul de poliție a afirmat că i-ar fi cunoscuți agenții constatatori ai infracțiuni rutiere comise de denunțător și i-ar putea determina să efectueze urmărirea penală în cauza nou înregistrată într-o manieră în care i-ar fi înlăturată răspunderea penală a acestuia.

Astfel, urmare a acestor discuții inițiale, în aceeași zi, denunțătorul, însoțit de alte trei persoane, din care doi fiind complici la săvârșirea infracțiunilor, s-au întâlnit cu agentul de poliție în incinta unei stații de alimentare cu carburanți, prilej cu care polițistul din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu a reafirmat că are influență asupra colegilor care au întocmit procesul verbal de constatare a infracțiunii rutiere, și că, în schimbul sumei de 6.000 de lei, i-ar putea determina pe aceștia, fie să tergiverseze cercetările penale demarate în legătura cu infracțiunea rutieră din data de 26.07.2021, fie să le efectueze într-o manieră în care nu ar putea fi atrasă răspunderea penală a denunțătorului. Fiind de acord cu propunerea polițistului, denunțătorul i-a remis agentului de poliție din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu suma de 6.000 de lei, cu titlu de preț al influenței, context în care acesta din urmă l-a asigurat pe denunțător că va interveni și îi va determina pe polițiști să îl favorizeze pe cumpărătorul de influență în cadrul acelui dosar după cum anterior a precizat.

Totodată, în după-amiaza de 17.12.2021, denunțătorul împreună cu unul din cei doi complici, s-au întâlnit cu polițistul din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, prilej cu care colaboratorul cu identitate reală i-a reproșat agentului de poliție că nu și-a respectat partea sa de înțelegere ilicită și anume că nu a intervenit în favoarea cumpărătorului de influență spre a fi tergiversate cercetările penale în acea cauza penală având ca obiect săvârșirea infracțiunii rutiere, agentul de poliție nu a contestat existența acestei înțelegeri frauduloase la care și-au adus aportul și complicii cei doi complici, precizând cert că el l-a „instruit” pe cumpărătorul de influență să nu se prezinte la poliție până nu va reuși el să intervină, intervenție care însă ar fi necesitat o prezență față în față a traficantului de influență cu polițistul care urma a-l influența, asemenea intervenții ilicite neputând fi efectuate în cadrul unor convorbiri telefonice, polițistul cunoscând faptul, așa cum anterior s-a precizat, că i-ar putea fi interceptate și înregistrate convorbirile telefonice de către organele de urmărire penală, însă denunțătorul nu s-a conformat acestor indicații..

La finalul acestor discuţii, deşi se constată cert existenţa înţelegerii ilicite, în momentul în care denunțătorul a solicitat restituirea preţului influenţei, agentul de poliție din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a replicat că el nu ar fi primit nicio sumă de bani de la cumpărătorul de influenţă astfel încât nu are de restituit vreo sumă de bani, însă acest aspect a fost contrazis de către cei doi complici care, intrigaţi de nerecunoaşterea poliţistului, au precizat clar, în cadrul unor convorbiri telefonice, modalitatea de împărţire a sumei de 6.000 de lei, plătită acestora şi agentului de poliţie de către denunţător, specificându-se că traficantului de influenţă i-ar fi revenit suma de 2.000 de lei, în timp ce unul din complici a primit suma de 2.400 de lei, iar celui de-al doilea complice i-a revenit suma de 1.600 de lei.

2. Prin ordonanța din data de 13.12.2021 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus extinderea urmăririi penale „in rem” pentru comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuă și respectiv complicitate la efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuă.

În fapt, se reține că, în data de 11.04.2005, același agent de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu –a fost desemnat ca organ de cercetare penală al poliției judiciare moment din care, acestuia a început să i se aplice și regimul de interdicții și incompatibilități prevăzute de Legea nr. 364/2004 privind organizarea și funcționarea poliției judiciare, precum și cele prevăzute în Legea nr. 360/2002, republicată, privind statutul polițistului, una dintre interdicţii fiind îndeplinirea oricărei alte funcții publice, precum și să desfășoare orice activitate comercială în domeniul privat, cu excepția funcțiilor didactice din învățământul superior, situație similară cu cea a altor categorii de funcționari publici și magistrați.

În perioada mai-decembrie 2021, agentul de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu, făcând totodată parte și din structurile poliției judiciare în calitate de organ de cercetare penală, (n.n. funcții în considerarea cărora îi era interzis să efectueze, direct sau prin persoane interpuse, activități de comerț ori să participe la administrarea sau conducerea unor societăți comerciale), în baza unei rezoluții infracționale unice, în mod repetat și continuu, aspect ce denotă obișnuință, a efectuat demersurile inițiale în vederea înființării unei societăți comerciale și apoi a activat ca administrator de fapt al acestei firme, având indicat la datele de contact ale firmei numărul de apel utilizat de acest agent), cu ajutorul soției sale, care a acționat ca persoană interpusă, context în care a desfășurat operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția ori însărcinarea îndeplinită, respectiv a efectuat faptic activități de comercializare a prestării unor servicii de întreținere a spațiilor verzi, parcuri și cimitire, ofertând lucrări și contractând comenzi din partea unor clienți, a achiziționat bunuri în scopul derulării activității comerciale anterior menționate, și, împreună cu alte persoane, a executat astfel de servicii de întreținere a spațiilor verzi.

3. Prin ordonanța din data de 28.12.2021 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus extinderea urmăririi penale „in rem” pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență, complicitate la trafic de influență, complicitate la cumpărare de influență, și respectiv cumpărare de influență.

În fapt, în cursul primei decade a lunii decembrie 2021, după ce a promovat proba practică a examenului de dobândire a permisului de conducere, o candidată la obținerea acestui document, a intrat în legătură cu un bărbat de sex masculin (unul dintre cei doi complici ai poliţistului de la fapta descrisă la punctul 1), solicitându-i acestuia ajutorul pentru a remite o sumă de bani ilicită astfel încât lucrătorii de poliție din cadrul Instituției Prefectului – S.P.C.R.P.C.Î.V. Sibiu să fie determinați să îi acorde un tratament preferențial acesteia în momentul în care urmează a susține proba practică a examenului de dobândire a permisului de conducere și să îi acorde calificativul „admis” la această testare. Respectivul, i-a comunicat acestei persoane de sex feminin că îi este cunoscută o persoană din municipiul Sibiu (cel de-al doilea complice al poliţistului de la fapta descrisă la punctul 1), căruia i-ar fi cunoscuți polițiștii din cadrul Instituției Prefectului – S.P.C.R.P.C.Î.V. Sibiu și pe care, în schimbul unor sume de bani, i-ar putea influența, astfel încât să îi determine să o favorizeze pe acea cursantă în cadrul probei practice a examenului de dobândire a permisului de conducere și să îi acorde calificativul „admis” la această testare.

Ulterior acestei activități de punere în legătură, persoana de sex feminin s-a întâlnit persoana de sex masculin care i-a comunicat faptul că în schimbul sumei de 2.000 de euro primită de la aceasta cu titlu de preț al influenței, ar putea interveni pe lângă lucrătorii de poliție din cadrul Instituției Prefectului – S.P.C.R.P.C.Î.V. Sibiu care i-ar fi cunoscuți acestuia și i-ar putea determina pe acești funcționari publici cu statut special să îi acorde calificativul „admis” cu ocazia testării abilităților practice în domeniul conducerii unui autovehicul pe drumurile publice. Cursanta a fost de acord cu propunerea ilicită celor doi și, la data de 15.12.2021, prin intermediul complicelui său, traficantul de influență a primit suma de 2.000 de euro pretinsă cu titlu de preț al influenței, asigurând-o pe aceasta din nou că urmează interveni în sprijinul ei pe lângă polițiști din cadrul Instituției Prefectului – S.P.C.R.P.C.Î.V. Sibiu, pe care i-ar mitui, și îi va determina astfel să îi acorde acesteia calificativul „admis” cu prilejul susținerii probei practice a examenului de dobândire a permisului de conducere ce urma a avea loc în ziua de 16.12.2021.

În dimineața de 16.12.2021, în ciuda asigurărilor date de către traficantul de influenţă, cumpărătoarea de influență cu ocazia susținerii acestei probe practice a examenului auto a fost declarată respinsă, moment în care aceasta, având reprezentarea că polițiștii nu au fost mituiți cum susținea traficantul de influență și că a fost indusă în eroare, şi i-a solicitat acestuia şi complicelui său restituirea prețului influenței anterior achitat. Traficantul de influenţă a precizat că ar fi aflat de la persoane implicate în procedura de testare a acestei cursante că aceasta ar fi făcut erori grave în conducerea autovehiculului pe drumurile publice astfel încât examinatorul nu ar mai fi putut trece cu vederea acele greșeli și a acordat calificativul „respins”, adăugând apoi în final că această cumpărătoare de influență ar putea fi reprogramată de urgență, iar cu prilejul susținerii următoarei probe practice urmează a interveni din nou spre a-l determina pe polițistul examinator să o declare admisă în cadrul procedurii de obținere a permisului de conducere.

4. Prin ordonanța din data de 28.12.2021 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus extinderea urmăririi penale „in rem” pentru comiterea infracțiunilor de șantaj, favorizarea făptuitorului, complicitate la șantaj, și respectiv conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prev. și ped. art. 335 alin. 1 C.pen.

În fapt, în prima decadă a lunii decembrie 2021, un bărbat de sex masculin (unul dintre cei doi complici deja menţionaţi la prima faptă), a aflat că o persoană de sex masculin din localitatea Jina, jud. Sibiu, care deține o sumă considerabilă de bani de aproximativ 40.000 de lire sterline, obișnuia să conducă pe drumurile publice din acea localitate un autovehicul marca Audi A6, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, context în care acesta, cu sprijinul moral și încurajările aceluiaşi complice ca şi la faptele anterioare, a luat hotărârea de a-l urmări pe acel bărbat în timp ce conducea fără a avea permis de conducere, și de a provoca intenționat un impact între autovehiculul său și cel marca Audi A6, condus de acea persoană nedeținătoare de permis, după care să îi solicite acelei persoane remiterea unei sume de bani de aproximativ 10.000 de lei pentru a nu denunța autorităților producerea „accidentului” rutier în care ar fi implicată o persoană ce nu posedă permis de conducere.

În seara de 16.12.2021, în jurul orelor 1630, punându-și în aplicare planul infracțional anterior descris, persoana de sex masculin, în timp ce rula pe drumul public din localitatea Jina, jud. Sibiu, cu autovehiculul pus la dispoziția acestuia de către amicul său, l-a observat pe acel bărbat care obișnuia să conducă autoturismul marca Audi A6, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar în momentul în care respectivul a pornit de pe loc cu intenția de a întoarce vehiculul, s-a pus în mișcare și a acroșat intenționat cu partea din față a autovehiculul marca Audi, pus la dispoziție în acest scop de complicele său autoturismul marca Audi A6, condus de acea persoană nedeținătoare de permis de conducere, avariind partea laterală a acelui vehicul.

Imediat după producerea acestei acroșări intenționate, ambii conducători auto au coborât din autoturismele lor și, în timp ce persoana de sex masculin intenționa să își pună în aplicare planul de executare al șantajului, celălalt conducător auto, având reprezentarea că urmează a fi tras la răspundere pentru săvârșirea infracțiunii prev. și ped. de art. 335 alin. 1 C.pen., a părăsit în fugă acea locație situaţie în care, neputându-şi duce la sfârșit planul infracțional, a apelat Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, reclamând producerea unui accident rutier care ar fi fost cauzat de către un conducător auto care nu ar deține permis de conducere.

După discuția purtată cu operatoarea Serviciului Național Unic Apeluri de Urgență 112, persoana de sex masculin a reușit să intre în legătură cu conducătorul auto aflat la volanul autovehiculului marca Audi A6, căruia i-a comunicat că, în schimbul sumei de 2.000 de euro, este dispus să nu alerteze organele de poliție, adăugând apoi că, în ipoteza în care nu i-ar fi remisă această sumă de bani, îl va denunța pe acest conducător auto autorităților și urmează a-i fi întocmit apoi dosar penal pentru comiterea infracțiunii rutiere prev. și ped. de art. 335 alin. 1 C.pen.

Date fiind aceste aspecte, conducătorul autovehiculul marca Audi A6, a cedat actelor de constrângere morală, prin amenințarea cu denunțarea unei infracțiuni, exercitate de către către primul dintre complicii poliţistului de la fapta descrisă la punctul 1, și, pentru a-i „cumpăra” tăcerea acestuia, a remis solicitantului suma de 2.000 de euro, sumă ce a fost apoi împărțită de acesta din urmă cu complicele său iar, ulterior ajungerii la acest „acord”, a reapelat Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, comunicându-i operatoarei că ar fi ajuns la un acord cu celălalt conducător auto și că se va încheia un constat amiabil cu privire la acel „accident” rutier, astfel încât nu mai este necesară implicarea organelor de poliție pentru soluționarea acestui incident, iar, la întrebarea operatoarei referitoare la existența unei eventuale infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, făptuitorul a răspuns că nu este reală acea susținere inițială și că acel conducător auto ar fi posesor de permis de conducere.

De asemenea, după această discuție cu operatoarea Serviciului Național Unic Apeluri de Urgență 112, la locul acelui incident s-a deplasat complicele persoanei de sex masculin, care s-a implicat în soluționarea „amiabilă” a pretinsului accident, întărindu-i în acest mod rezoluția infracțională a acestuia și împărțind apoi cu acesta suma de bani obținută ilicit de la autorul infracțiunii prev. și ped. de art. 335 alin. 1 C.pen.

5. Prin ordonanța din data de 01.11.2021 a organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Rutier s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, fiind astfel înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

În fapt, din probele administrate în cauză s-a reținut că, în data de 01.11.2021, în jurul orelor 1545, după ce a consumat băuturi alcoolice la locuința sa, agentul de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu, s-a urcat la volanul autoturismului său, pe care, fără a fi însoțit de vreo altă persoană, a început să îl conducă pe drumurile publice din municipiul Sibiu, iar, pe fondul consumului de alcool, într-o curbă, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit carosabilul, intrând apoi în coliziune cu un gard metalic amplasat pe partea dreaptă a drumului public în direcția acestuia de mers.

Imediat după acest impact, vehiculul condus de agentul de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu a rămas parțial pe carosabil și astfel era îngreunat traficul rutier în acea zonă, context în care martorii oculari au coborât din habitaclul vehicului în care se aflau și, după ce au observat că agentul de poliție era în stare de ebrietate, au mutat acel autoturism avariat pentru a face posibilă trecerea altor participanți la traficul rutier.

După aproximativ 10 minute, la locul accidentului rutier soldat cu avarierea vehiculului condus de agentul de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu, s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu care, în prezența martorilor oculari a procedat la legitimarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier. Cu acelaşi prilej, agenții rutieri au constatat că agentul de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu emana halenă alcoolică, motiv pentru care, în prezența martorului asistent s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest marca Drager, constatându-se că o concentrație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu unde, în vederea stabilirii gradului de intoxicație etilică, s-a procedat la prelevarea de la făptuitor a două probe biologice, la un interval de o oră între acestea. Prin buletinul de analiză toxicologică s-a stabilit cert că, la data de 01.11.2021, la ora 1710, agentul de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu avea o îmbibație alcoolică de 2,93 g/l alcool pur în sânge, iar după o oră această îmbibație alcoolică a scăzut până la valoarea de 2,55 g/l.

La data de 14.12.2021 dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu privind infracţiunea rutieră, s-a dispus preluarea cauzei de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu iar, întrucât infracțiunea rutieră a fost comisă de acelaşi agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, persoană cercetată penal sub aspectul infracțiunii de trafic de influență în dosarul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu , prin ordonanţa din data de 14.12.2021, s-a dispus reunirea celor două cauze, urmând a fi efectuate cercetările penale de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Date fiind aceste aspecte, prin ordonanţa din data de 29.12.2021 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus efectuatea în continuare a urmăririi penale faţă de 4 suspecţi pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de trafic de influență, 2 infracţiuni de complicitate la trafic de influenţă, 2 infracţiuni de cumpărare de influenţă şi 2 infracţiuni de complicitate la cumpărare de influenţă, 1 infracţiune de efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuă, 1 infracţiune de complicitate la efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuă, 1 infracţiune de șantaj, 1 infracţiune de complicitate la şantaj, 1 infracţiune de favorizarea făptuitorului, 1 infracţiune de complicitate la favorizarea făptuitorului şi infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În data de 10.01.2022 au fost efectuate un număr de 4 percheziţii domiciliare în locuinţele suspecţilor din Sibiu şi Jina şi la sediul unei societăţi comerciale.

În aceeaşi dată, prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost dispusă reţinerea a trei dintre suspecţi, pentru o perioadă de 24 de ore.

Pe parcursul cercetărilor, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Sibiu şi a lucrătorilor de poliţie din cadrul IGPR – Direcţia Operaţiuni Speciale, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul Acţiuni Speciale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul de pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.