Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul de pe lângă Judecatoria Caracal a preluat cercetările în cazul polițistului din Caracal care s-a împușcat în cap

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

IPJ Olt precizează că în cazul polițistului care s-a împușcat duminică după-amiază cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Caracal, potrivit Mediafax.

Reprezentanții IPJ Olt precizează că în cazul polițistului care s-a împușcat duminică după-amiază cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal. Inițial, aceștia anunțaseră că ancheta va fi coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Polițistul în vârstă de 31 de ani a fost găsit, duminică după-amiaza, împușcat în apartamentul din Caracal în care locuia. Acesta lucra la IPJ Olt, unde fusese transferat în urmă cu aproximativ o lună de la Postul din localitatea Corbu.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, polițistul s-a împușcat cu armamentul din dotare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, fiind transportat la spital.

„Incidentul s-a produs în apartamentul său și polițistul nu era în timpul serviciului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.