Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul European condus de Kovesi primește bani mai mulți: Resurse suplimentare pentru a investiga fraudele cu fonduri europene

media.radiochisinau.md
Laura Codruta Kovesi

Parchetul European (EPPO) condus de Laura Codruța Kovesi este pe cai mari. La propunerea europarlamentarului PNL Siegfried Mureșan, negociator-șef al Parlamentului European pentru Bugetul UE pentru 2024 au fost prevăzute sume suplimentare pentru creșterea capacității EPPO pentru a investiga fraudele cu fonduri europene:

”Deputatul european Siegfried Mureșan:

"Bugetul Uniunii Europene pe care l-am negociat aduce mai mulți bani pentru Parchetul European.

Parchetul European, condus de Laura Codruța Kovesi, are nevoie de mai multe resurse pentru a investiga fraudele cu fonduri europene și pentru a proteja banii oamenilor.

Alocăm, în acest moment, mai multe fonduri europene decât oricând pentru dezvoltarea Uniunii Europene, așa că trebuie să protejăm aceste fonduri mai bine decât oricând.

De aceea, am obținut, în negocierile privind Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2024 pe care le-am încheiat vineri noapte, o creștere de 6 milioane de euro a alocărilor către Parchetul European pentru a suplimenta numărul angajaților instituției, inclusiv al procurorilor."”, a spus europarlamentarul PNL/PPE pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.