Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul General a deschis dosar în cazul morții unei jurnaliste PRO TV

PICCJ

Înalta Curte a prelaut un dosar celebru. Oamenii procurorului general, Augustin Lazăr, au decis să preia cazul decesului unei fost vedete ProTV. Parchetul General preia ancheta în dosarul morții jurnalistei Oana Dicu de la ProTV. Aceasta și-a pierdut viața în urmă cu un an într-un cumplit accident petrecut în zona podului Băneasa, la ieșirea din București. În plus, procurorii de la Parchetul General investighează și modul în care a fost instrumentat până acum dosarul de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Astăzi, 24 aprilie 2017, Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat, în vederea continuării urmăririi penale, cauza aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 având ca obiect accidentul de circulație produs la data de 12 mai 2016 pe DN 1, la ieșirea din București - zona Podului Băneasa și care s-a soldat cu moartea victimei D.O. Cauza a fost preluată în vederea soluționării cu celeritate de către procurorii criminaliști din cadrul biroului specializat al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică.

Citește și: OBSEDATĂ O tânără fotomodel s-a operat pentru a semăna cu un personaj de desene animate / VIDEO

Totodată, din dispoziția procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, o echipă de procurori din cadrul Serviciului de îndrumare și control efectuează o verificare a tuturor dosarelor aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și care au ca obiect accidente mortale de circulație. În același timp, procurorii efectuează verificări pentru a stabili condițiile în care a fost instrumentat dosarul care a făcut obiectul preluării de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se anunţă într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Rusia e acuzată că A ATACAT Danemarca, Moscova infirmă

Este vorba despre un accident terbil petrecut anul trecut pe DN1, pe podul din zona Baneasa din Capitala. În urma acestui teribil accident şi-a pierdut viaţa Oana Gabriela Dicu, fostă vedetă ProTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.