Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul General anunţă o colaborare cu Arhivele Naţionale pentru 'soluţionarea cauzelor istorice'

lazar la arhivele nationale

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, şi Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general, au avut în cursul zilei de astăzi o întâlnire de lucru cu Ioan Drăgan, directorul Arhivelor Naționale ale României, la sediul acestei instituții.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Public, în cadrul acestei întâlniri au fost analizate posibilitățile procurorilor de a se documenta în desfășurarea activităților specifice Ministerului Public, în contextul preocupării pentru soluționarea cauzelor istorice.

"În urma discuțiilor purtate, s-a apreciat ca oportună o întărire a colaborării interinstituționale, având în vedere faptul că Arhivele Naționale dețin o serie de documente semnificative privitoare la evoluția în timp a Ministerului Public. Cu acest prilej, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a adresat la rândul său directorului Arhivelor Naționale ale României invitația de a efectua în viitorul apropiat o vizită la sediul Ministerului Public", se mai arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.