Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul acvatic de la Călimăneşti va fi deschis săptămâna viitoare

calimanesti-caciulata.ro
parc acvatic

Parcul acvatic de la Călimăneşti, cunoscut şi ca "Mirajul Oltului", va fi deschis săptămâna viitoare, în Joia Mare, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu, potrivit Agerpres.

Acesta a precizat că joi, în şedinţa ordinară a forului judeţean, au fost votate tarifele pentru serviciile care vor fi oferite în această bază de agrement, astfel că accesul va fi permis începând chiar cu 25 aprilie. Biletele la piscinele cu apă termală vor costa între 25 şi 35 de lei, turiştii având posibilitatea să opteze şi pentru abonamente cu cinci intrări (140 de lei) şi cu zece intrări (280 de lei). Pensionarii şi copiii sub 14 ani vor beneficia de reduceri.

Citește și: Primarul din Târgu Jiu anunţă amenajarea a 140 de locuri de parcare în zona industrială Rostramo

Capacitatea maximă a Parcului Acvatic şi a Centrului de Relaxare Călimăneşti este de 300 de locuri. 

"Mirajul Oltului" este cel mai mare proiect turistic şi de agrement din judeţul Vâlcea, fiind construit în staţiunea balneară Călimăneşti-Căciulata, cu o investiţie de circa cinci milioane euro. Are două componente: un parc acvatic şi de relaxare şi un parc de agrement, cu terenuri de sport. Parcul acvatic este dotat cu două piscine interioare, trei piscine exterioare, un ansamblu de tobogane cu o înălţime de 14 metri, saună, sală de fitness, zonă de cafenea, vestiare şi grupuri sanitare. Piscinele sunt cu apă dulce şi termală, iar parcul de agrement şi sport are terenuri de tenis, de minifotbal, pistă pentru role, loc de joacă, vestiare, grupuri sanitare, dar şi un ponton plutitor de la care pleacă în curse pe râul Olt un vaporaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.