Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul de la poalele Cetăţii Deva va găzdui Festivalul de jazz în aer liber, în perioada 27-30 august

wondatunes.com
jazz

Mai multe nume cunoscute la nivel internaţional vor fi prezente la ediţia din acest an a Festivalului de jazz în aer liber care va avea loc în parcul de la poalele Cetăţii Deva în perioada 27-30 august, printre artiştii invitaţi numărându-se trupe din Germania, Lituania, Serbia şi România.

"De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii de jazz au ocazia să se bucure de libertatea creatoare a unor artişti desăvârşiţi. Diversitatea stilurilor este asigurată, şi în acest an, fiecare grup propunând un program complex unde instrumentele specifice muzicii de jazz slujesc admirabil talentul şi profesionalismul muzicienilor invitaţi", se arată într-o informare transmisă, joi, de Primăria Deva, promotor al festivalului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Liviu Dragnea, în instanță:’Am fost trimis la pușcărie total nevinovat. Pe fond, am fost trimis la închisoare de un complet nelegal’

Între cei care vor evolua în recitaluri se numără Jeff Cascaro, Botticelli Baby, Viktorija Gecyte-Vibes Quartet, Naked, Emil Gâlcă Smooth Trumpet, Groove Garden by Sorin Zlat, Jazzapella, Amalia Gaiţă, Steel Jazz Quartet, Muntet.

În programul festivalului au fost incluse workshop-uri, o expoziţie de fotografie şi una de pictură, incursiuni în istoria jazz-ului, un târg de viniluri, jazzmix, concursuri, concerte matinale de jazz.

Organizatorii au sprijinul unor tineri elevi voluntari de la Colegiul Naţional "Decebal" Deva, vorbitori de engleză, germană, maghiară şi care sunt de un real folos la ghidajul artiştilor.

Evenimentul se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor instituite pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului COVID-19, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.