Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Parcul Pecineaga, din Sectorul 5, a fost reamenajat

Radu Pop
Facebook
pecineaga parc

Într-un timp record, respectiv în numai 11 zile, Parcul Pecineaga a fost amenajat la standarde moderne și a fost dat în folosință locuitorilor Sectorului 5.

Zona de recreere dispune acum de loc de joacă pentru copii, teren de fotbal/baschet, un teren cu aparate de fitness, o masă de ping pong, loc de joacă pentru câini, precum și de o toaletă publică. De asemenea, de-o parte și de alta a aleilor din parc, au fost amplasate băncuțe, coșuri de gunoi și stâlpi de iluminat public. S-au plantat copaci, flori, gard viu și s-a amenajat și o fântână arteziană ca element decorativ.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone își respectă astfel angajamentul luat în campania electorală, față de locuitorii din zonă, cu privire la Parcul Pecineaga. Ținând cont de faptul că în privința parcurilor și a spațiilor verzi, Sectorul 5 este încă în urma celorlalte sectoare, amenajările acestor spații vor continua într-un ritm alert și în perioada următoare.

„Am decis ca astăzi, în Vinerea Mare, să redau locuitorilor Sectorului 5, Parcul Pecineaga, amenajat la cele mai moderne standarde. Lucrarea a fost finalizată în timp record pentru ca locuitorii din zonă să se poată bucura de sărbători, de acest spațiu de relaxare, care este totodată și un plămân verde, unde oamenii se pot recreea și pot respira un aer curat. Așa cum am promis și în campania electorala, îi asigur pe locuitorii Sectorului 5 că nu voi dezamăgi și că voi fi zi de zi pe teren, pentru a duce acest sector la un nivel de civilizație demn de o capitală europeană. Cu această ocazie vreau să vă transmit tuturor un Paște Fericit, multă sănătate și să vă asigur că încă o dată că nu vă voi dezamăgi”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.