Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul Topliceanu – un nou concept de parc amenajat în Sectorul 5

captură facebook
Parcul Topliceanu

”Parcul Topliceanu – un nou concept de parc amenajat în Sectorul 5”, anunță Primăria Sectorului 5 pe pagina sa de facebook:

Vreți să vă îmbunătățiți concentrarea, precizia și, în același timp să vă faceți rezerve de energie, petrecând timp de calitate în aer liber? Atunci trebuie să vizitați cel mai nou parc reamenajat de Primăria Sectorului 5, parcul Topliceanu, situat pe strada cu nume omonim. Aici, vizitatorii pot să încerce un sport deosebit de complex, așa cum este  ping-pongul și, totodată, să practice șportul minții la mesele de șah special amenajate.

Noul spațiu de relaxare beneficiază de un design deosebit, astfel că îmbină cu succes funcțiuni atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Copiii au la dispoziție leagăne, balansoare, carusel, complex de joacă, tobogan, adaptabile pe categorii de vârstă diferite. Pentru siguranța celor mici, vechile plăci de tartan au fost înlocuite cu suprafață antitraumă ce asigură o bună permeabilitate a apei, astfel că locul de joacă poate fi utilizat indiferent de anotimp.

Și pentru că ținem la confort și calitate, spațiul verde al parcului a fost reamenajat integral cu gazon și au fost plantați arbori și arbuști noi, aleile pietonale fiind refăcute cu pavaj multicolor. Ne dorim să păstrăm totul curat și civilizat, iar vizitatorii au la dispoziție mobilier urban nou, cu bănci și coșuri de gunoi.

Vă așteptăm să vă convingeți personal, în număr cât mai mare! Distracție plăcută, tuturor!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.