Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pare că Tom Cruise și-a găsit marea dragoste. O rusoaică bogată i-a sucit mințile

A six page
Tom Cruise Elsina Khairova

Pare că Tom Cruise și-a găsit marea dragoste. O rusoaică bogată i-a sucit mințile

Tom Cruise, starul din ”Misiune Imposibilă”, în vârstă de 61 de ani, a fost văzut alături de fosta soție a unui oligarh de diamante rus.

În calitate de agent operativ foarte bine pregătit în ”Misiune Imposibilă”, Tom Cruise folosește un șiretlic tehnologic elaborat pentru a pătrunde într-o arhivă ultrasecretă a Kremlinului, scrie dailymail.co.uk.

Dar, în viața reală, starul de la Hollywood a descoperit o modalitate mult mai simplă de a se infiltra în adunările celor mai inteligenți din Rusia.

Cruise, în vârstă de 61 de ani, a fost văzut la o petrecere în Mayfair, în Londra, cu Elsina Khairova, 36 de ani, fiica unui important parlamentar rus și fosta soție a unui oligarh care face comerț cu diamante.

content-image

Pare că Tom Cruise și-a găsit marea dragoste

”Erau de nedespărțit, în mod clar un cuplu”, a declarat un invitat la evenimentul aproape în întregime rusesc pentru Daily Mail. ”El părea să fie îndrăgostit de ea”.

Se spune că cei doi ar fi apărut împreună la petrecerea din Grosvenor Square sâmbăta trecută, în jurul orei 21:00, spre surprinderea și entuziasmul celorlalți invitați.

Domnișoara Khairova, îmbrăcată într-o rochie neagră fără bretele și cu o fundă cu diamante, a pozat cu Avramenko Aliena, o fostă concurentă la Miss Europa, înainte de a intra pe ringul de dans alături de starul Top Gun. Cruise și domnișoara Khairova ar fi părăsit împreună evenimentul la primele ore ale dimineții.

”Cruise a fost foarte prietenos, a tot fost rugat să facă poze și a refuzat politicos”, a declarat sursa. În cele din urmă, DJ-ul a fost nevoit să anunțe în limba rusă că Tom Cruise nu dorește fotografii.

”El și-a petrecut cea mai mare parte a nopții dansând cu doamna Khayrova, dar la un moment dat s-a aruncat în mijlocul unui grup de femei”.

Fostul model, care are cetățenie britanică, a fost căsătorită anterior cu magnatul rus Dmitri Tsetkov, cu care a împărțit un conac de 22 de milioane de lire sterline pe domeniul Wentworth din Surrey, precum și case în Londra în valoare de 18 milioane de lire sterline.

Cuplul deținea, de asemenea, proprietăți în Dubai și Cipru, alături de mașini, bijuterii și colecții de artă în valoare de milioane de lire sterline.

Divorțul lor a ajuns pe prima pagină a ziarelor în vară, după ce Khairova a fost acuzată că a ascuns bunuri substanțiale de fostul ei soț, inclusiv colecția sa de genți de 1 milion de lire sterline.

Anterior, ea a fost văzută la tribunal în 2022, când a fost obligată să plătească 117.000 de lire sterline pe care le datora companiei care a instalat fântâni în casa ei din Surrey.

Apărarea socialistei a fost că soțul ei era responsabil și că se afla pe "lista celor mai căutate persoane de la Kremlin".

Între timp, Tom Cruise nu a mai avut legături amoroase de la divorțul de cea de-a treia soție, Katie Holmes, în urmă cu 15 ani, deși recent s-a zvonit că se întâlnește cu Shakira, precum și cu colega de scenă Hayley Atwell.

Deși este discret cu privire la viața sa amoroasă, actorul american este întotdeauna dornic să vorbească despre dragostea sa pentru Marea Britanie - unde, crede el, "toată lumea este atât de plăcută" și "bine crescută".

Actorul a explicat: "Cred că sunt un anglofil. Petrec mult timp în Marea Britanie și nu doar din motive profesionale. Pur și simplu îmi place să fiu aici”.

El a participat la trei evenimente de profil înalt într-o singură zi în 2021 - fotografiat la Goodwood, Wimbledon și la finala de fotbal a Europenelor. El a organizat chiar și petrecerea de 60 de ani în Cotswolds - alături de David Beckham, James Corden și Gordon Ramsay.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.