Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părintele Patriarh Daniel, întâlnire cu copiii premiați la concursul 'Spune-mi o poveste pentru suflet', la Putna

basilica.ro
Patriarhul Daniel

Copiii premiați la concursul „Spune-mi o poveste pentru suflet” dedicat Serbării de la Putna s-au întâlnit luni cu Părintele Patriarh Daniel, conform basilica.ro

Copii din țară și de peste Prut care s-au strâns la Putna pentru a participa la programul „Serbării de la Putna – 2021. Continuitatea unui ideal” și la decernarea premiilor celui de al doisprezecelea concurs „Spune-mi o poveste pentru suflet”, care a avut tema „Putna 1871: Serbarea tuturor românilor”.

În după-amiaza zilei de luni, după decernarea premiilor, care a avut loc la Căminul Cultural „Ștefan cel Mare” din Putna, copiii au mers la mănăstire, unde au avut plăcuta surpriză de a se întâlni cu Părintele Patriarh Daniel, venit la Putna pentru perioada serbărilor din acest an.

Copiii au făcut o fotografie de neuitat alături de părintele patriarh și ierarhii participanți la serbare, ținând în mâini lucrările premiate în concurs, pe care le-au donat Mănăstirii Putna.

Lista câștigătorilor și lucrările participanților sunt publicate în revista „Putna 1871: Serbarea tuturor românilor”, realizată cu sprijinul Mănăstirii Putna și oferită de Părintele Stareț Melchisedec Velnic Patriarhului Daniel cu ocazia „Serbării de la Putna – 2021. Continuitatea unui ideal”.

Proiectul „Spune-mi o poveste pentru suflet” (SOPS), coordonat de scriitoarea Ioana Revnic, își propune să formeze caractere cu ajutorul poveștilor. Proiectul a împlinit un an, timp în care a oferit numeroase ateliere de povești, inclusiv online, pentru copiii români din țară și diaspora.

Peste 1300 de copii din opt țări: România, Republica Moldova, Ucraina, Italia, Franța, Elveția, Olanda și Belgia au participat cu creații literare și de artă plastică la concursurile lunare SOPS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.