Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părintele Patriarh oferă daruri pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureștilor, de Sf. Nicolae

www.b1.ro
Arhiepiscopia Bucurestilor

A 12-a ediție a programului „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor” se desfășoară anul aceasta în condiții speciale. Copiii nu vor mai veni să-l colinde pe Părintele Patriarh de Sfântul Nicolae. În schimb, Preafericirea Sa va oferi daruri pentru 100 de copii beneficiari ai centrelor sociale ale Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Anul acesta, tradiționalul concert de colinde al copiilor intitulat „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor” nu mai are loc la Palatul Patriarhiei, potrivit basilica.ro.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

În schimb, în perioada 4-5 decembrie, în Arhiepiscopia Bucureștilor vor fi organizate evenimente în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare: la Centrul de zi Sf. Muceniță Sophia din București, la Centrul de zi Sf. Stelian de la Valea Crângului – Urlați și în comunitatea de copii hipoacuzici Sf. Meletie.

Cei 100 de copii beneficiari ai serviciilor sociale din comunitățile menționate vor primi din partea Părintelui Patriarh Daniel câte un pachet în valoare de maximum 300 de lei. Cadoul va conține haine sau încălțăminte de iarnă, o carte duhovnicească și dulciuri.

De asemenea, parohiile din Arhiepiscopia Bucureștilor vor pregăti cadouri pentru copiii vulnerabili, pe care le vor distribui în perioada 4-5 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.