Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paris Saint-Germain a activat opţiunea de cumpărare a atacantului Goncalo Ramos

PSG
PSG

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain a anunţat oficial miercuri seară că a activat opţiunea de cumpărare a atacantului portughez Goncalo Ramos, recrutat în vară de la echipa portugheză Benfica Lisabona.

Ramos (22 de ani) a semnat un contract valabil până în iunie 2028, valoarea transferului său ridicându-se la 65 de milioane de euro, plus bonusuri de 15 milioane de euro, conform cotidianului Le Parisien, conform Agerpres.

Internaţionalul lusitan a fost utilizat de antrenorul Luis Enrique în 11 meciuri de la debutul actualei ediţii din Ligue 1, în şapte dintre ele ca titular, precum şi în patru partide din Liga Campionilor (o titularizare), reuşind să înscrie două goluri şi să ofere o pasă decisivă în cele 15 meciuri pe care le-a disputat.

Le Parisien scrie că, în ciuda debutului său mai puţin convingător în tricoul lui PSG, Ramos se bucură de încrederea conducerii sportive şi a antrenorului său, care îi apreciază calităţile, dar şi personalitatea, parizienii considerând că profilul portughezului se înscrie pe deplin în proiectul colectiv al clubului.

Goncalo Ramos, selecţionat de 10 ori până acum în naţionala Portugaliei (7 goluri), concurează cu internaţionalul francez Randal Kolo Muani pentru postul de atacant central la Paris Saint-Germain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.