Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paris St. Germain, aproape de EXCLUDERE din Champions League: Complot din partea granzilor Europei

www.agerpres.ro
Neymar PSG

Francezii de la Paris St. Germain riscă să fie exclusă din Liga Campionilor din cauza transferului record al lui Neymar. Granzii Europei ar participa la acest complot la nivel înalt. UEFA vrea să îi sancţioneze dur pe francezi după ce aceştia au platit 222 de milioane de euro pentru 'a-l fura' pe Neymar de la Barcelona, dar a incalcat regulile Fair Play-ului Financiar.

itește și: S-a AFLAT! Cât de bogat este, de fapt, Marian Godină

In 2014, gruparea detinuta de Qatar Sports Investments a primit o amenda si i-a fost redus numarul de jucatori pe care-i poate folosi in meciurile din Liga Campionilor, de la 25 la 21. PSG va trebui sa prezinte ca incasarile sunt egale cu cheltuielile facute pe transferuri, conform ziare.com.

Citește și: S-au bucurat de minivacanță, acum vor recupera! Cine sunt bugetarii care azi au program prelungit, iar sâmbătă vor lucra

In cazul in care nu va reusi, The Sun sustine ca va exista un complot impotriva lui PSG din partea echipelor de top, in frunte cu Barcelona, deranjata de modul in care Neymar a fost transferat. Aceste echipe de top, speriate si ele ca PSG ar putea proceda la fel si in viitor, ar urma sa insiste la UEFA pentru o sanctiune aspra aplicata parizienilor, anume excluderea din cea mai importanta competitie intercluburi din Europa, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.