Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parisul 'fierbe' - 'Vestele galbene', sloganuri împotriva mass-media în fața sediului AFP / FOTO

Agerpres
paris gaze lacrimogene tun apa

Peste o mie de “veste galbene” au manifestat pentru scurt timp, sâmbătă, în faţa sediului AFP, la Paris, scandând în special sloganuri împotriva mass-media, fără violenţă, informează agenţia France Presse, conform news.ro.

Veniţi de pe Champs-Elysees, loc devenit tradiţional pentru protestatari, manifestanţii purtând veste galbene s-au oprit în faţa sediului AFP. Ridicându-şi privirile către birourile agenţiei, mai mulţi dintre ei au huiduit AFP şi au făcut gesturi obscene sau şi-au ridicat pumnii, în timp ce le adresau insulte jurnaliştilor.

Scandalul revocării lui Augustin Lazăr explodează - PSD, plângere penală împotriva lui Iohannis: 'Este un act de trafic de influență la vedere'

După aproximativ jumătate de oră, interval în care unii manifestanţi au luat cuvântul şi alţii au afişat pancarte cu mesaje anti-Macron, protestatarii au plecat către primăria Parisului.

“Vestele galbene” se află în Franţa la a opta sâmbătă de manifestaţii prin care denunţă politica fiscală şi socială a guvernului. Protestatarii acuză mass-media de colaborare cu guvernul. De la startul manifestaţiilor, mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.