Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul parlamentar român care îi dă dreptate lui Andrei Marga: ‘Adevărul istoric este de partea noastră, este de partea domnului Marga!’

Tribuna
Andrei Marga

Parlamentarul Dumitru Coarnă îi dă dreptate profesorului Andrei Marga, în scandalul generat de declarațiile acestuia despre Ucraina.

„Profesorul Marga are dreptate! Adevărul istoric este de partea noastră, este de partea domnului Marga!”, a fost răspunsul lui Dumitru Coarnă, la o postarea făcută de jurnalistul Radu Tudor, pe pagina sa de Facebook.

De la ce a început totul?

De la o analiză făcută de Andrei Marga: „Suntem aici într-o situație absolut specială. S-o spun direct, cu toată răspunderea, Ucraina este în frontiere nefirești. Ea trebuie să cedeze teritorii: Ungariei - Transcarpatia, Poloniei - Galiția, Romaniei - Bucovina și Rusiei - Donbas și Crimeea. Sunt teritorii ale altor țări, ne cramponăm, asta este, va fi conflict. Aș încheia cu asta: să fim foarte limpezi, atât timp cât situația din Ucraina nu se rezolvă printr-o discuție între America, Rusia, Germania, Ucraina și China și nu se ajunge la un acord, nu va fi liniște în Europa. Nefiind liniște, democrația va suferi", este declarația făcută de Andrei Marga, fostul ministru al Educației, de Externe și fost rector al UBB Cluj, care a stârnit un val de reacții în spațiul public românesc, dar și în cel rusesc, declarația sa fiind preluată de canalele de telegram pro-Kremlin. Întreaga analiză realizată de Marga e disponibilă aici.

Mai multe despre acest subiect aici:

Federația Rusă promovează intens declarația lui Andrei Marga: principalele canale media au difuzat discursul fostului ministru al României

Andrei Marga revine și mai tare: Afirmațiile mele corespund adevărului istoric!

Ministerul de Externe: Prin declarațiile sale Andrei Marga preia, încurajează și propagă narativele maligne emise de Rusia .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.