Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentar PSD, sugestie pentru Elena Udrea: 'Îti recomand să spui și despre sutele de milioane de euro/dolari deturnate și transferate/scoase din țară'

Radu Pop
https://adevarul.ro/
elena udrea nas

Parlamentarul PSD Radu Cristescu îi transmite un mesaj Elenei Udrea, aflată în spatele gratiilor. Reacția lui Cristescu vine după ce avocaţii Elenei Udrea au solicitat joi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, încetarea procesului penal împotriva fostului ministru al Turismului în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009, pe motiv că faptele s-au prescris, anunță Agerpres. Udrea nu a fost prezentă în sala de judecată, însă a intrat în direct prin videoconferinţă din închisoare şi a anunţat că este de acord cu cererea avocaţilor săi. Udrea execută la Penitenciarul Târgşor o condamnare de şase ani primită în dosarul "Gala Bute" (mai multe, aici).

„Draga Elena! Chiar daca esti condamnata, într-adevăr ar trebui sa fii ascultata, dar in acelasi timp milioane de romani asteapta sa spui adevarul pana la capat. Acest stat paralel pe care acum il acuzi ca te-a condamnat, este acelasi stat paralel care a condamnat si nenorocit vietile si destinele a sute de romani, care din “ intamplare” erau oponentii politici sau de business ai “ protectorului” tau Traian Basescu, care te-a aruncat peste bord ca pe toti ceilalți.

Acest stat paralel, sau mai bine zis acesta mașinărie de distrus oameni, a fost creația ”protectorului” tau.

Daca tot te-ai hotarat sa vorbesti si vrei sa fii ascultata iti recomand sa spui si despre sutele de milioane de euro/dolari deturnate si transferate/scoase din tara de Traian Basescu cu avioanele lui B, pe care intr-un final l-a executat, la fel ca pe toti ceilalți.

Elena, asta este, te-ai dus pe fenta si tu!”, a spus Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.