Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentar USR, despre Carmen Iohannis: 'Mare nesimțire să te afișezi cu bijuterii scumpe ca soție de președinte în plină grevă a profesorilor!'

Malvenski
Carmen Iohannis bijuterii

În plină grevă în sistemul de educație, Carmen Iohannis a apărut în public cu un colier de peste 10.000 de euro, ca imagine a unei case de bijuterii, în condițiile în care în calitatea ei de profesoară câștigă sub 4.000 de lei lunar (conform celei mai recente declarații de avere a președintelui Klaus Iohannis). Parlamemtarul USR, Emanuel Ungureanu, se arată deranjat de atitudinea afișată de soția liderului de la Cotroceni.

Soția președintelui României a ales să își completeze ținuta cu excelentele bijuterii din Colecția de Diamante a companiei Malvensky, scrie producătorul pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul USR Emanuel Ungureanu a catalogat gestul drept „tupeu nesimțit”: „Vă aduc aminte că doamna Iohannis nu se uită la salariul de profesoară deoarece a hoțit cu soțul ei 6 case și din chiria lor trăiesc liniștiți cu 10.000 de euro pe lună.

Mare nesimțire să te afișezi cu bijuterii scumpe ca soție de președinte în plină grevă a profesorilor, MARE NESIMȚIRE!”, a conchis Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.