Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii din Comisiile de sănătate îl asigură pe noul ministru de tot sprijinul necesar, precizează Laszlo Attila

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Parlamentarii din Comisiile de sănătate îl asigură pe noul ministru Nelu Tătaru de tot sprijinul necesar, în special în această perioadă, a declarat joi, pentru AGERPRES, senatorul UDMR Laszlo Attila, lider al comisiei de specialitate din Camera superioară a Legislativului.

"Salut numirea domnului Nelu Tătaru în funcţia de ministru al Sănătăţii, pe care îl cunosc, pentru că mi-a fost coleg senator în mandatul precedent şi atunci am colaborat foarte bine cu domnia sa, fiind medic. În acelaşi timp, în ultima perioadă, constat că domnia sa a dus greul şi pe frontul de comunicare şi într-o serie de probleme organizatorice, cu impedimentele de rigoare legate de situaţia privind competenţele domniei sale în calitate de secretar de stat", a afirmat Laszlo Attila, conform Agerpres.ro.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

El a adăugat că, în calitate de preşedinte al Comisiei de sănătate din Senat, a avut şi are o colaborare ireproşabilă cu Nelu Tătaru, inclusiv în aceste zile foarte dificile.

"Îi urez mult succes domnului ministru Tătaru şi am discutat inclusiv cu colegii de comisie şi colegii din Cameră. Şi noi, care în ultimii trei ani şi jumătate n-am făcut o muncă politică, îl asigurăm de toată deschiderea şi de colaborarea noastră şi îi propunem şi domniei sale, aşa cum i-am propus şi domnului Costache şi tuturor miniştrilor pe care i-am avut în perioada anterioară, sprijin maxim atât din punct de vedere legislativ, dar mai ales în aceste clipe sprjinul nostru profesional privind experienţa şi ceea ce este necesar în gestionarea unei astfel de situaţii", a spus senatorul UDMR.

Citește și: SURSE România TV: Gheorghe Flutur, INTERNAT într-o rezervă de lux, la spitalul din Suceava

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tătaru în funcţia de ministru al Sănătăţii. Nelu Tătaru va depune jurământul în cursul zilei de joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.