Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii din Iran, infectați în număr mare cu Sars-Cov-2: activitatea instituției este afectată

ECDC
Omicron Covid

Cincizeci de membri ai parlamentului iranian, din cei 290, au luat Covid. Asta în timp ce varianta Omicron se răspândește fără încetare în toată țara, informează The Guardian.

Alireza Salimi, vorbind cu YJC, o agenție de presă legată de televiziunea de stat din Iran, a declarat că sesiunea parlamentară de săptămâna aceasta va avea loc în conformitate cu reglementările sanitare.

Parlamentul a fost suspendat pentru două săptămâni în aprilie anul trecut, din cauza unui focar în rândul parlamentarilor. În primele zile ale pandemiei, mai mulți parlamentari au murit din cauza virusului.

Iranul a înregistrat o creștere a numărului de cazuri după un scurt răgaz în urma vaccinărilor în masă. În ultimele zile, țara a raportat o medie de peste 30.000 de noi infecții pe zi. Cu toate acestea, numărul cazurilor în ultimele 24 de ore a fost de 23.130, a anunțat sâmbătă Ministerul Sănătății.

Iranul, cu o populație de aproximativ 85 de milioane, a raportat peste 6,5 milioane de infecții și peste 132.500 de decese legate de coronavirus de la începutul pandemiei.

Peste 50 de milioane de oameni au primit două doze de vaccin împotriva coronavirusului, iar peste 19 milioane au primit trei doze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.